Jäsentuotteet

FACEBOOK_turk.png

Seuralla on myynnissä:

- A2-kokoa oleva muoviin painettu Isojärven veneilykartta hintaan 30 €/kpl

- A0-kokoa oleva muoviin painettu Isojärven alueen seinäkartta. Seinäkartassa ei ole veneilyreittejä. Kartan hinta on 50€/kpl.

Kummankin kartan pohjana on käytetty viimeisiä maanmittauslaitoksen peruskarttoja vuodelta 2016. Lisäksi muutamien tärkeimpien saarien nimiä on lisätty. Näitä nimiä ei löydy peruskartasta.

- Isojärvi-Seuran logolla varustettu seuran sinikeltainen 4,5 metriä pitkä isännänviiri hintaan 100 €/kpl

- Seuran logolla varustettuja pikeepaitoja

- Seuran logolla varustettuja lippiksiä väriltään bees ja taivaan sininen sekä

- Lasten t-paitoja väriltään keltainen ja sininen.

tuotteet.png

Isojärvi-Seuran 40 juhlavuoden kunniaksi teetettiin käsityönä tehtyjä hienoja, seuran juhlalogolla, sekä tekijän signeerauksella varustettuja kahvimukeja. Jokainen muki on erikseen numeroitu. Mukin hinta on 15€.

mukit_lapinakyva.png

Seuran tuotteet ovat erinomainen joululahja- tai merkkipäiväidea.

Tuotteita voi tiedustella oheisella lomakkeella tai suoraan hallituksen jäseniltä.

Captcha-koodi

Napsauta kuvaa nähdäksesi toisen captcha koodin.