FACEBOOK_turk.png

Tapahtumia

pikkujoulut01.jpg

Pikkujoulut 2016

Isojärvi-seuran pikkujouluja on vietetty jo vuodesta 1970 asti. Tavasta ei poikettu tänäkään vuonna vaan isojärviseuralaiset kokoontuivat Porin Mies-Laulun talolle lauantaina 26.11.

Illan herkullisesta ruokailusta vastasi juhlapalvelu Hakalinna ja juhlijat laittoivat jalalla koreasti Capu ja Coctailsin tahdissa. Joulupukin tuomat hauskat lahjat lisäsivät monen juhlamieltä entisestään.

Tilaisuuden kulut katettiin illalliskorttien myynnistä, huutokaupasta ja arpajaisista saaduista varoista.

vuosikokous.JPG

Vuosikokousterveisiä

Isojärvi-Seuran vuosikokous pidettiin Ravintola Makussa 5.4.2016 yli 50 jäsenen läsnäollessa. Kokouksen aluksi kalastusosakaskuntien puheenjohtaja Reijo Viljanen kertoi yleisesti kalastuksesta Isojärvellä, järven kalakannasta sekä uudistuneesta kalastuslaista. Toinen alustajamme, pankkilakimies Satu Saarinen Länsi-Suomen Osuuspankista kertoi vinkkejä omaisuuden hallitusta siirtämisestä seuraavalle sukupolvelle. Esitelmät olivat mielenkiintoisia ja herättivät paljon kysymyksiä ja keskustelua.

Puheenjohtaja Hannu Hakamäki avasi varsinaisen kokouksen ja kertoi mm. Isojärven säännöstelyn uusista suunnitelmista. Hän esitteli myös toimintakertomuksen ja toiminnantarkastuskertomuksen. Tilinpäätös vahvistettiin sekä myönnettiin tili- ja vastuuvapaus tilivelvollisille vuoden 2015 tilinpidosta. Kokous päätti pitää jäsenmaksun entisellään eli 20€/vuosi. Myös vuoden 2016 toimintasuunnitelma ja talousarvioehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

Puheenjohtaja Hakamäki ilmoitti luopuvansa Isojärvi-Seuran hallituksen puheenjohtajan tehtävästä 7 vuoden jälkeen. Hän ehdotti tilalleen varapuheenjohtaja Ilpo Nummelinia. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti ja Nummelin valittiin täten uudeksi puheenjohtajaksi. Hannu Hakamäki valittiin varapuheenjohtajaksi.

Hallituksen jäseniksi valittiin uudelleen Keijo Heinilä, Pentti Nurmi, Janne Metsämaa, Jari Salli, Juha Tommiska, Pertti Viitanen ja Pekka Koski. Jaakko Soljanto luopui hallituspaikastaan. Hänen tilalleen valittiin yksimielisesti Anne Liinamaa yhdistyksen historian ensimmäisenä naisjäsenenä.

Toiminnantarkastajiksi valittiin Riitta Peltomäki ja Martti Lehtinen, varalle Kirsti Forsten.

Uusi hallitus piti yleisen kokouksen jälkeen järjestäytymiskokouksen, jossa yhdistyksen sihteeriksi valittiin Pekka Koski sekä Rahastohoitajaksi ja Jäsenkirjuriksi Pentti Nurmi. Jäsenkirjurin tehtävät siirtyvät tämän vuoden aikana Risto Rosendahlille.

Isojärvi-Seuran hallitus kiittää jäseniään vuosikokoukseen osallistumisesta.

KUVIA